Συχνές Ερωτήσεις

Παρακάτω θα βρείτε απαντήσεις στα πιο συχνά ερωτήματά σας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά, και αν δεν βρείτε τις πληροφορίες που αναζητάτε, είμαστε στην διάθεσή σας για να σας απαντήσουμε σχετικά με το θέμα που σας απασχολεί.

Δεν υπάρχει απάντηση στο ερώτημά μου - χρειάζομαι βοήθεια!

Ρωτήστε μας!

1. Που θα μας βρείτε?

Εδω θα βρείτε πληροφορίες για την έδρα των TAXI και τρόπους με τους οποίους μπορείτε να καλέσετε ένα απο τα TAXI της εταιρείας μας.

Πόρτο Ράφτη
Μαρκόπουλο
Βραυρώνα
Κορωπί
Αεροδρόμιο

Εδρεύουμε στο Πόρτο Ράφτη, και εξυπηρετούμε κατά βάση από το τηλέφωνο, καθώς στην περιοχή δεν υπάρχει πιάτσα TAXI.

Υπάρχει δυνατότητα πολύ γρήγορης ανταπόκρισης, στις περισσότερες περιπτώσεις εντός ολίγων λεπτών από την στιγμή της κλήσης

Για άμεση ανταπόκριση παρακαλούμε όπως μας καλέσετε στα διαθέσιμα τηλέφωνά μας. Εναλλακτικά μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας και εμείς στην συνέχεια θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για επιβεβαίωση του ραντεβού και περαιτέρω διευκρινίσεις.

Ως προς τις περιοχές εκτος Αττικής ουσιαστικά δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Εξυπηρετούμε κάθε διαδρομή εντός της επικράτειας, αρκεί βεβαίως να διευκρινιστούν οι λεπτομέρειες της διαδρομής, όπως πιθανές ενδιάμεσες στάσεις, χρόνος και τόπος επιστροφής αν πρόκειται για διαφορετικό σημείο από αυτό της επιβίβασης κλπ.

Αν έχετε ενα συγκεκριμένο πλάνο, είμαστε στην διάθεσή σας για να το συζητήσουμε..

2. Τα TAXI μας!

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα αυτοκίνητά μας, και τους οδηγούς μας.

Ανάλογα με την περίσταση κάθε φορά διαθέτουμε και το κατάλληλο όχημα, ώστε να εξυπηρετηθείτε κατάλληλα με άνεση και σύμφωνα με την περίσταση. Στον στόλο μας υπάρχουν οχήματα για μεταφορά πολλών ατόμων, ή για πολυάριθμες αποσκευές …κλπ. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας συμβουλέψουμε κατάλληλα.

Αν είστε ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες μας και συγκεκριμένα απο κάποιον οδηγό μας, τότε μπορείτε να ζητήσετε να σας εξυπηρετήσει ξανά.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, για να το διευθετήσουμε.

  Η μεταφορά των κατοικίδιων με τα TAXI μας είναι δυνατή εφ’όσον  η διαδικασία συνάδει με τους γενικούς κανόνες υγιεινής και σε εφαρμογή των διατάξεων της ισχύουσας νομοθεσίας για τα ζώα συντροφιάς ή βοήθειας, και συγκεκριμένα για σκύλους, γάτες, πουλιά, κλπ. εξαιρουμένων των ερπετών ή άλλων επικίνδυνων ζώων.  Τα ζώα αυτά γίνονται γενικά δεκτά για μεταφορά   εφόσον:

  • Η μεταφορά τους δεν είναι αντίθετη προς το γενικότερο ισχύον Νομοθετικό Πλαίσιο
  • Τα ζώα φέρουν ηλεκτρονική σήμανση και συνοδεύονται πάντοτε από τον κάτοχό τους
  • Τα ζώα διαθέτουν βιβλιάριο υγείας ενημερωμένο
  • Τα μεταφερόμενα ζώα συντροφιάς είναι τοποθετημένα σε κλωβό  ανεξάρτητα από το μέγεθός τους.

Σε κάθε περίπτωση για τα συνοδευόμενα ζώα συντροφιάς  υπεύθυνοι είναι οι επιβάτες που τα συνοδεύουν, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη για απώλεια ή για οτιδήποτε συμβεί εξ αιτίας τους, ή σε βάρος αυτών.

Ο επιβάτης που συνοδεύει το ζώο είναι εξάλλου υπεύθυνος για κάθε βλάβη που είναι δυνατό να προκληθεί από τα ζώα εντος των οχημάτων μας, ή σε τρίτους, σύμφωνα με το Άρθρο 924 του Αστικού Κώδικα.

3.Αναζήτηση Χαμένων αντικειμένων

Αν ξεχάσατε ένα προσωπικό σας αντικείμενο να είστε σίγουροι ότι θα σας επιστραφεί.

Εάν έτυχε ποτέ να ξεχάσατε κάτι μέσα σε κάποιο από τα TAXI μας, μην ανησυχείτε, είμαστε εδώ για να το διευθετήσουμε. Καλέστε μας σε ένα από τα διαθέσιμα τηλέφωνα (κατά προτίμηση στο ίδιο νούμερο που χρησιμοποιήσατε για να καλέσετε το TAXI στο οποίο επιβιβαστήκατε). Θυμηθείτε όσες περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε και στην συνέχεια θα σας καθοδηγήσουμε για το σημείο παραλαβής του αντικειμένου σας.

Παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας με τα στοιχεία σας και μια περιγραφή του αντικειμένου που αναζητάτε ώστε να μπορέσουμε να βρούμε το προσωπικό σας αντικείμενο, και στην συνέχεια να σας ενημερώσουμε σχετικά.

Εναλλακτικά για αμεσότητα στην διαδικασία καλέστε μας στο ίδιο τηλέφωνο που χρησιμοποιήσατε για την κλήση του TAXI, και εμείς θα φροντίσουμε να διευθετηθεί το θέμα σας το συντομότερο δυνατό.

Μην ανησυχείτε, τα TAXI μας κινούνται συνεχώς προς όλες τις κατευθύνσεις, και  θα φροντίσουμε ώστε να παραλάβετε το προσωπικό σας αντικείμενο το συντομότερο δυνατόν σε ένα σημείο που θα εξυπηρετεί όλους.

Στις  περισσότερες περιπτώσεις αν  βρεθεί αντικείμενο στο οποίο αναγράφονται προσωπικά στοιχεία, θα κάνουμε ότι μπορούμε για να βρούμε τον ιδιοκτήτη και να του το παραδώσουμε. Αν δεν μπορέσουμε να βρούμε τον ιδιοκτήτη, τότε βάσει νόμου υποχρεούμαστε να το παραδώσουμε στην αστυνομία, (Αστυνομικό τμήμα Μαρκοπούλου) απο όπου και θα πρέπει να το αναζητήσετε στην συνέχεια.

Όσα περισσότερα στοιχεία μας δώσετε, τόσο περισσότερο αυξάνονται οι πιθανότητες να βρεθεί το αντικείμενο που χάσατε. Συμπεριλάβετε όσα περισσότερα μπορείτε απο τα παρακάτω στοιχεία.

  • Στοιχεία διαδρομής (Σημείο επιβίβασης/ αποβίβασης)
  • Ημερομηνία & Ώρα
  • Τύπος αυτοκινήτου (π.χ Sedan C200)
  • Χαρακτηρηστικά οδηγού και όνομα (αν σας είναι γνωστό)
  • Γενική περιγραφή του αντικειμένου που αναζητάτε